loading
  • slide-1
  • slide-7
  • slide-2
  • slide-3
  • slide-4
  • slide-5
  • slide-6

 

Creació i desenvolupament de projectes clau en mà. Disseny web

L’obejctiu primer és la presència a internet dels nostres clients, ara no de quasevol forma, conceptualitzem i dissenyem a mida el blog, o el comerç electrònic per portar a terme la  seva estràtegia de comunciació online o de venta.
Nexe te d’aquesta manera una visió de 360 graus, ja tant la tècnica com l’imatge així com les tècniques per millorar la visibilitat a internet i fer el contacte o bé la venta més facil, son part de la nostra feina.

SEO SEM i SMM

“Serveis de màrqueting online”, posicionament web SEO, màrqueting en cercadors SEM, màrqueting en xarxes socials SMM, Consultoria de màrqueting online.
Demani sense compromís un estudi SEO i tècnic previ de la seva pàgina. webmaster@ne-xe.com

DISSENY WEB

Disseny web, maquetes HTML, animacions Flash, plantilles per WordPress i Joomla així com per Magento. Adaptacions imatge a HTML i XHTML.

IT Consulting

Més de 7 anys d’experiència en la creació de llocs web però també en l’assessorament tècnic importants projectes.

SEO – SEM

SEO i SEM, així com SMM van de la mà estretament lligats. Avui la estratègia social a la xarxa és bàsica.

COMMUNITTY

Noves demandes, nous serveis i nous perfils, el servei de Communitty ofereix tant manteiment com creació de continguts, el cas de necessitat.

HTML5 – CSS3

HTML5 i CSS3, son tècniques que ja son estàndars i s’apliquen de més en més, essent necessàries per les bones pràctiques.

WORDPRESS

Wordpress és una eina molt versàtil i potent per realitzar projectes petits a mitjans, webs corporatives, blogs o fins i tot fer venda online. Una gestió intuïtiva i facil. De codi obert.
Tenim una llarga experiència amb aquesta eina. Optimitzem per als cercadors, obtenint resultats reals en setmanes.

+ info

JOOMLA

De mateixa manera que WordPress, tenim un bon tracte amb Joomla, però per projectes amb més complexitat. Eina potent i que pot creixer orgànicament, creant comunitats, fent venta online, gestió de continguts, xarxa de continguts…

+ info

BLOG

En el món de la tecnología tot va molt de pressa, desde Nexe aportem actualitat que ens sembla interesant, creativa o relacionat amb el nostre món. Blog

+ info

Comentaris tancats.